Добре дошъл, stivcezar  [излез]
Рейтинг: 1.173  Качено: 43.52 GB  Свалено: 37.11 GB (обновява се на 24ч.) 
Часът в момента е: 15:24  Приятели Потребители
[ линкове ] [ торенти искащи сийд ] [ моите торенти ] [ тагове ] [ емоции ] [ битбукет ] inbox (0 нови)

Приятели  Тениски   Щампи  Реферати  Клипове   Снимки   Новини   Музика  Правила FAQ Реклама


Need For Speed Underground 2

Download Need For Speed Underground 2.torrent
Описание


## Производител : Electronic Arts

## Сайт на производителя : http://www.ea.com/

## Снимки от играта :

Натисни за голям размер Натисни за голям размер Натисни за голям размер Натисни за голям размер

## Коментар :

С мирис на изгорял гьон

Сюжет в рейсър не се очаква и да има. И все пак тук той присъства и - макар и постен - е приятна добавка към по-пълното проникване в атмосферата. Пак ще сте безименият пилот от първото заглавие, преживял малък "инцидент" докато си бръмка из града с ултратунингования си Скайлайн. С кола и глава на хармоника той решава да се оттегли за известно време от ъндърграунд-сцената и да запали джапанките в посока Бейтаун. Но човек не може да избяга от съдбата си - на летището го посреща сладураната, с която връткахте последното бонус-рейсче в първата игра. И отново започвате бавно да градите реномето си на фурия на пътя.

Един напълно нов свят

Като цяло вторият NFS:U е минал под мотото "Колкото повече, толкова повече". Разработчиците не са пипнали почти нищо от добрите страни на старото заглавие, понавестили са няколко други геймки, избрали са си най-готиното от тях, изшлайфали са го, лепнали са му винили и неон и са го бухнали във втората част. И така двойката е прекрачила с няколко стъпки границата между суперпълния експанжън и пълнокръвната втора част. И точно така трябва да бъде - щеше да ми е неприятно да се повтори историята с Heroes 4. Защото по мое мнение феновете на една поредица просто искат повече от същото в по-добра опаковка, а не нещо съвсем ново, но със старото име.

Основната промяна в стила на игра е, че, съвсем в духа на Driv3r, GTA и Mafia, ще можете да джиткате из града, когато не се състезавате. Всъщност ще ви се налага да го правите, за да се докопате до следващия рейсинг например. Според мен това е мега добро попадение - преди се налагаше да си сглобявате картата на ситито наум, и то на база пистите, които сте изкарали. Сега просто можете да се разходите покрай казината или да пробвате колко ускорявате на магистралата. Освен избор на състезания ще можете да се промушите до гаража си или да нахлуете в някой от магазините. За да си купите нов спойлер или броня, вече трябва да се замъкнете специално до сергията за виртуални части - не можете да го направите от менютата след състезание. Останалите шопове са за ъпгрейди по двигателя, рисунки/боя/винили, автоборса и местенцето на специалиста (тук има нови шукаритети за колата ви като неони, тонколонки, гъзарски врати, хидравлика и т.н.).

Количеството на автомобили и чаркове е вдигнато двойно. Добавена е и екстрата след ъпгрейд на двигателя да се дотъркаляте до майстора и да продължите тунинга ръчно до най-малката подробност...

Коментара е взет от PC Mania


## Изисквания :

Минимални :

Need for Speed Underground 2 will need the following PC system requirements.

CPU: 933 MHz

RAM: 256 MB

Памет на видео картата: 32 MB or higher


KEY GEN
NFO Виж NFO (0.03 kB)
Реклама
Тип Игри/PC ISO
Жанр Екшън, Спортни, Състезание
Последен сийдър Последно активен 1:15:50
Размер 1.49 GB (1,595,088,709 байта)
Рейтинг
Рейтинг: 4.7 / 5 (4.7 от възможни 5 с 4518 глас(а) общо)        
Добавено 2005-04-07 17:54:11
Информация: Сваляния на торента:  419092 пъти
Общо файла
[виж целият лист]
5 файла
Пиъри
647 сийдър(и), 35 лийчър(и) = 682 пиър(и) общо

Добави коментар

Покажи коментарите (3269)